Rólunk

Cégünkről röviden

A GU-MO Sprint Team Kft büszkén forgalmazza és kínálja a piac számára a szigorú nemzetközi és magyar szabványoknak minden tekintetben megfelelő, kiváló minőségű termékpalettát. Az általunk forgalmazott termékek minősége és sokszínűsége révén magabiztosan állunk a versenyben, és folyamatosan igyekszünk megfelelni a fogyasztók elvárásainak.

Cégünk határozottan törekszik arra, hogy partnereinknek minden tekintetben a lehető legjobban megfeleljen, és hosszú távú együttműködést eredményezzen. A vevőink elégedettsége számunkra az elsődleges cél, és ennek érdekében folyamatosan bővítjük termékeinket és szolgáltatásainkat.

Célunk továbbá, hogy a jövőben partnereink körét tovább bővítsük, és valamennyi régi és új ügyfelünket az elérhető legkorszerűbb és minőségileg kiváló termékekkel lássuk el. A GU-MO Sprint Team Kft mindig elkötelezett a kiválóság és a fenntarthatóság iránt, és büszkén tekint a jövőbe, hogy újabb kihívásokat és lehetőségeket teremtsünk a piacon.

Mire számíthat amikor velünk dolgozik?

Széles termékpaletta

Az öngyújtók és dohányzási kiegészítők piacán az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkezünk. Válogasson termékeink között, melyek kielégítik a legkülönfélébb igényeket és stílusokat is.

Pontosság,
precizitás

Megbízhatóságunk és pontosságunk a vállalatunk alapkövei. Ügyfeleink bizonyosak lehetnek benne, hogy minden egyes tranzakcióban és kapcsolatban a precizitás az elsődleges szempont.

100%
Cseregarancia

100% cseregarancia a tőlünk vásárolt termékekre. Ha bármilyen probléma merülne fel a vásárlás során, biztosak lehetnek abban, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljük az esetet.